Business Coaching hjælper ledere og medarbejdere med at udvikle ny vitalitet!

Gennem Business Coaching lærer ledere og medarbejdere virksomheden bedre at kende, lærer om dens visioner, kultur og værdier. Hver enkelt lærer, hvordan de gennem arbejdet kan realisere virksomhedens visioner og ønsker om gode resultater i et kreativt samspil med egne ønsker om udvikling og udfoldelse af evner og talenter, så der skabes succes og arbejdsglæde for alle parter. Ledere og medarbejdere lærer at se sig selv som værdifulde dele af virksomhedens udfoldelser, og derved øges selvstændigheden og ansvarligheden. Alle vil kunne sætte sig selv mere meningsfuldt i spil.

Business Coaching kan anvendes inden for alle virksomhedsområder:

Business Coaching foregår gennem en række samtaler og udviklingsprogrammer, hvor virksomhed, ledere og medarbejdere bliver mere bevidste om, hvad virksomheden ønsker at stå for og realisere, og hvordan ledere og medarbejdere kan virkeliggøre både virksomhedens og egne ønsker i et meningsfuldt, selvstændigt, ansvarligt og kreativt arbejdsliv.

Kontakt mig for en uforbindende samtale om et coaching forløb via e-mail: lc@lifecompetence.dk eller på tlf. 40 21 98 10.

Ud fra virksomhedens ønsker om udvikling lægger vi en handlingsplan for det videre forløb, som kan kombineres med individuel Life Coaching.
Life Competence - Coach Birte Osholm

Sæt virksomheden i spil på ny!