Life coaching hjælper dig med at finde ny vitalitet!

Gennem Life Coaching lærer du dig selv at kende, får styr på tanker og følelser, lærer dine værdier at kende. Du finder ud af, hvordan du kan realisere dine drømme, udvikle og udfolde dine evner og talenter, så du handler hensigtsmæssigt og fremstår som et helt menneske i et tilfredsstillende samspil med andre. Du lærer at lytte til dig selv og tro på dig selv. Du får tillid til din egen dømmekraft og vil kunne sætte dit liv mere meningsfuldt i spil.

Life Coaching kan anvendes inden for alle livsområder:

Life Coaching foregår gennem en række samtaler, hvor du bliver mere bevidst om, hvordan du lever dit liv, og hvordan du gerne vil have, det skal være. Du bliver mere opmærksom på ønskede ændringer, og gennem en fornuftig planlægning kan du træffe de nødvendige beslutninger, der gør, at du handler mere selvstændigt og ansvarligt.

Kontakt mig for en uforbindende samtale om et coaching forløb via e-mail: lc@lifecompetence.dk eller på tlf. 40 21 98 10.

Ud fra dine ønsker om udvikling lægger vi en handlingsplan for det videre forløb, som typisk vil strække sig over et halvt år med et 2 timers møde en gang om måneden.
Life Competence - Coach Birte Osholm

Sæt livet i spil på ny!